Ademhalingsbescherming

Ademhalingsbescherming omvat verschillende typen, waaronder stofmaskers voor de bescherming tegen deeltjes, gasmaskers voor bescherming tegen gassen en dampen, en ademhalingstoestellen voor meer geavanceerde bescherming in veeleisende omstandigheden.

 

Het correct dragen van ademhalingsbescherming vereist training om ervoor te zorgen dat het masker goed is aangebracht en een goede afdichting heeft. Een goede pasvorm is essentieel voor effectieve bescherming tegen schadelijke deeltjes en gassen.

Hoofdfoto

Stofmaskers

Stofmaskers zijn geschikt voor situaties waarin werknemers worden blootgesteld aan stof, fijnstof, pollen of andere deeltjes die in de lucht zweven. Ze zijn effectief bij bescherming tegen ademhalingsdeeltjes van niet-giftige stoffen.

 
stofmasker

Half- en volgelaatsmaskers

Een volgelaatsmasker wordt gebruikt in situaties waarbij volledige bescherming tegen chemische dampen, gassen en stofdeeltjes vereist is, terwijl een halfgelaatsmasker geschikt is voor minder ernstige omgevingen waar bescherming tegen stof en bepaalde gassen voldoende is en oogbescherming niet noodzakelijk is.

 
Gelaatsmasker

Wil je meer informatie of ademhalingsbescherming bestellen?

Vul onderstaand formulier in. We contacteren je zo snel mogelijk.