Werkkleding

We hebben een uitgebreid assortiment kleding om aan al jouw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om genormeerde werkkleding voor specifieke sectoren, comfortabele kleding voor binnen, duurzame kleding voor buiten of zelfs wegwerpkleding, wij leveren diverse oplossingen. Ons assortiment omvat een breed scala aan stijlen en materialen, zodat je altijd de juiste kleding kunt vinden die aansluit bij de eisen van jouw werk en zorgt voor optimale veiligheid en comfort.

Werkkledij

Werkkleding

Kleding die is afgestemd op specifieke behoeften zonder strikte normen. Deze kan aangepast zijn aan de vereisten van specifieke industrieën of taken, en legt mogelijk meer nadruk op comfort en stijl, terwijl het nog steeds praktisch is voor de werkcontext.

 

 

Gewone werkkledij

Waterdicht of waterproof

Waterdichte werkkleding wordt doorgaans vervaardigd uit materialen zoals gecoate stoffen, waterdichte membranen (zoals Gore-Tex), of gelamineerde materialen, die effectieve bescherming tegen vocht bieden. Deze materialen kunnen ook behandeld zijn met waterafstotende chemicaliën, zoals DWR, om de kleding waterbestendig te maken terwijl ze comfort en functionaliteit behouden.

Overal

Hoge zichtbaarheid of hi-vis

Hoge zichtbaarheid kleding, ook bekend als ‘hi-vis’ kleding, is ontworpen om de drager goed zichtbaar te maken in omstandigheden met weinig licht. Het kenmerkt zich door felle kleuren, zoals fluorescerend geel of oranje, en reflecterende materialen. Deze kleding moet voldoen aan specifieke normen om de veiligheid van de drager te waarborgen.

 

Hivis

Multinorm

Kleding die voldoet aan meerdere veiligheidsnormen, zoals bescherming tegen vlambogen, hitte, elektrische ladingen en chemicaliën. Deze kleding is ontworpen om werknemers uitgebreide bescherming te bieden in sectoren waar diverse risico’s voorkomen, zoals olie en gas.

 

Multinorm

Disposable

Disposables in werkkleding verwijzen naar kledingstukken die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik, zoals coveralls, schorten, labojassen en mouwovertrekken. Ze worden vaak ingezet in situaties waar hergebruik niet praktisch is, zoals medische sector, voedselbereiding en schoonmaak.

Disposable

Wil je meer informatie of werkkleding bestellen?

Vul onderstaand formulier in. We contacteren je zo snel mogelijk.