image

Vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek de mogelijkheden in onze webshop.

This is Tooltip!

OPENINGSUREN

Bezoek ons bedrijf op
MA-DO08:00 – 17:00
VRIJ08:00 – 16:00

PBM's op maat

Wij bieden gespecialiseerde op maat gemaakte Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) aan, waaronder steunzolen, orthopedische schoenen en oordoppen, om ervoor te zorgen dat jouw werknemers optimaal beschermd en comfortabel zijn tijdens hun werkzaamheden.

Orthopedische zolen

Op Maat Gemaakte Steunzolen

Onze ervaren specialisten werken nauw samen met jou en jouw medewerkers om steunzolen te ontwerpen die perfect passen bij individuele behoeften en werkvereisten. Of het nu gaat om het verminderen van pijnlijke voetklachten of het verbeteren van de algehele houding, onze steunzolen bieden de juiste ondersteuning voor een gezonde en comfortabele werkomgeving.

Orthopedische Schoenen

Wij begrijpen dat elke werknemer unieke voetproblemen heeft. Daarom leveren wij op maat gemaakte orthopedische schoenen die niet alleen voldoen aan de specifieke vereisten van de voeten, maar ook aan de dagelijkse werkzaamheden. Comfort, duurzaamheid en functionaliteit staan centraal bij onze orthopedische schoenen.

Maatwerk Oordoppen

Geluidsoverlast op de werkplek kan schadelijk zijn voor de gezondheid van jouw medewerkers. Onze op maat gemaakte oordoppen bieden effectieve gehoorbescherming op maat, waardoor schadelijke geluidsniveaus worden verminderd terwijl cruciale communicatie behouden blijft.

Oordoppen op maat